Best song ever

Igår fyllde One Direction 3 år som band. Vilket firadas med att ha en One Directon dag/kväll med två andra Directioners. Gud vad det där lät töningt. Men jag Ida och Jenny, var hemma hos mig, och pratade och kollade på videos i 10 timmar, haha. 
Ska lägga upp deras nya musik video, som by the way slog världsrekord igår med flest visningar på 24 timmar. Om ni har någon humor alls så kommer ni tycka att det är kul. 
  
om nån vill veta, så lärde vi oss leeroy's (liam's) lilla korografi igår, hahahah! 

Bloglovin

Jag vill tippsa om en hemsida. Det är den bästa hemsidan, om du vill följa bloggar, och inte behöva klicka in på bloggen hela tiden och kolla om det kommit upp nya inlägg. Bli medlem på bloglovin. Sen är det bara att söka på de bloggar ni vill följa, och tycka på följ knappen, sen kommer de nya inläggen upp i "flödet".  Alla bloggar finns!
Det finns också som app. Kanske in den mest exklusiva appen, men den fungerar bra, och jag använder den hela tiden. 
(du kan klicka på bilden för att komma till sidan)
 
xx. 
 
 
 
 

glass och sommar

Hej alla trogna läsare. 
 
Har nyss varit på affären och köpt 4 stycken ben&jerry´s. tjok?.. ja!
Men nej, jag ska inte äta alla själv. Förklarar med ett citat av mamma från imorse "vi skiter i tårta på min födelsade, vi köper varsin ben&jerry och smäller i oss isället" så snäll som jag är så köpte jag det till imorgon. 
 
Det känns sjukt tråkigt att det är mindre än en månad kvar på sommarlovet. Jag börjar den 21/8. så igår var det precis en månad kvar. Men som det ser ut nu så kommer jag göra lite roliga saker under sista tiden ledighet, ska försöka ta vara på tiden och ha så mycket kul som möjligt. 
 
xx.
 
 
 
 
 

Bara för att jag inte bloggat på ett tag

 
m

konverserat med mormor.

Livet som siamesisk tvilling kan seriöst inte vara lätt! Mormor berättade om två tjejer som hon sett på tv, som var siamesiska tvillingar. Det var som en person som hade två huvuden. Ja, så såg det ut från utsidan i alla fall. Men det var två olika personer, med olika utseenden, som hårfärg osv. och dom hade varsin hjärna. Dom hade också varsin arm. Tänk, vad dom måste sammarbeta för att kunna leva normalt, då den ena av tjejerna skötta ena armen, och tvärt om. Men sen förstår jag inte hur det funkar med maten, går tarmarna lixom ihop till en magsäck? eller har dom varsin? men antagligen så har dom väl en. 
Jag och mormor kom inte så långt i disskutionen för att jag skulle förstå hur benen fungerar, var den en som styrde dom? eller hade dom varsit? för om dom har varsit och ville gå åt olika håll, så skulle det bli lite komiskt. 
Men gud, tänk om den ena skulle vara trött, och den andra inte, vad ska den ena göra medans den andra sover? 
 
 
det finns mycket att fundera på, men nu ska jag sova så godnatt!
(kanske kmr en forts. på detta.)
xx.

torn

Den här kan man inte kolla på för många gånger! så underbar.
 
xx.