sista skolstarten någonsin, omg

Första skolveckan, på tredje och sista gymnasieåret, är nu avklarad, och det är endast 293 dagar kvar till studenten (om jag räknat rätt). Skolan har börjat lugnare än väntat, eftersom att jag var bredd på två stycken prov under första veckan, som turligt nog inte blev av, otrolig lättnad även om det ska göras inom en snar framtid. 
 
Nu när sommaren typ är slut, kan vi ju försöka ha kvar sommarkänslorna genom att lyssna på lite sommarplågor, detta har väl vart en plåga för mig haha. 

You don't have to change a single thing

Måste säga att jag gillar budskapet i denna musik video. Fin låt också. Hittade den här för några veckor och tänkte att jag skulle lägga upp den, men glömde bort det men idag såg jag den på en annan blogg så då kom jag på det igen, haha. 
 

I’m just waiting ‘til I’m eighteen

Den här månaden fyller jag 18 år. Det har alltid känts som att 18 alltid varit så långt borta, för några år sen så tänkte jag typ när jag blir 18 så är jag ju vuxen. Och nu sitter jag här, med mindre än en månad kvart till jag blir vuxen, men ändå så känner jag mig fortfarande som ett litet barn, jag har ju hela livet framför mig som alla gammlingar säger. Därför har jag nu ändrat mina tankar, för nu tänker jag när jag blir 18 så blir jag bara äldre. Men jag ser självklart fram emot att bli 18, för då får jag ju gå ut på krogen, ta körkort och allt sånt där. 
 
Jag har väldigt mycket tankar om det här, och det är väl en av anledningarna till att jag inte kan sova nu. Borde sova, men istället sitter jag ute på ballkongen inlindad i ett täcke, med tända ljus och One Direction i hörlurarna. mysfaktorn är mycket hög här just nu ;). Funderar seriöst på att sova här ute på ballkongen inatt, det är jätte svalt och skönt.. Men tvivlar dock på om det kommer va så svalt och skönt imorgonbitti, men det kanske jag överlever.
 
Bild från venedig, ljuset var lite konstigt på den, men jag gillar den ändå. Alla bilder behöver inte va perfekta. :)

I wish that I could wake up with amnesia

Tycker verkligen om denna låt, så blev såklart jätte glad när dom gjorde en musikvideo.