varför är alla ord så... random?

Det finns så sjukt många fula ord. till exemper smör, vad är det för ord lixom. Var den nån random gubbe som sa "den här geggan ska heta smör". vaddå smör? varför? finns det någon anleding? Ett annat fult ord är ju bord varför heter det bord, vem kom på att det ska heta bord?? vart fan kom ordet bord ifrån? Det är ju så random det kan bli! 
Alltså hur tänker man när man kommer på vad saker ska heta? förvirrande!
xx. Emelie

Love is the flower you've got to let grow.

haha, vet inte varför jag tog den översta som är på typ en rutten blomma? :o
dom är iaf oredigerade. 

you light up my world like nobody else

klockan 17.30 idag så släpptes 1D this is us trailern. Alltså trailern till one directions film som kommer ut i augusti, för er som inte förstod det. och jag satt där och uppdaterade twitter från typ 17.27 för att jag på en gång skulle kunna klicka på länken när dom la upp den, hehe. inte alls desperat, nej nej.. men i alla fall så blev jag jätte glad när det var en bit av deras nya låt med i trailern, den verkar så bra! ♥ 


vad är en sockerkaka?

Jag är en person som tänker väldigt mycket på konstiga saker, haha. Typ som för några veckor sen så började jag fundara på vad en sockerkaka egentligen är? Jätte random.
En sockerkaka är nått man äter. Det vet alla. Men det är också en blandning av olika ämnen. typ. Det som bildas när man blandar ihop grejerna som är i en sockerkaka, är det då en sockerkaka, eller är det en blandning av ingridienser? både och, antagligen.. men eftersom att det fått namnet sockerkaka, vill jag ändå säga att det är nått nytt har bildats, haha. och då kan det ju inte längre va den där blandningen, fast att det fortfarande är det. och finns det typ uppskrivet nån stans, vad blandningen av dessa ingridieser blir..? typ som en formelsamling?.. osv.
 
 
Det är jätte svårt att förklara hur jag tänker, men det går i alla fall inte ihop. Jag nämnde detta får några kompisar, och kan säga att jag vart aningens hånad.. haha. om jag kommer på ett bättre sätt att förklara hur jag tänker så ska jag göra det. 
 
xx. fundersamma Emelie. 
 

Let's go crazy, crazy, crazy till we see the sun

För ett tag sen så skulle jag göra en lista på spotify, med mina favorit låtar med One Direction.
Det slutade med att jag tog med typ alla deras låtar... sämst som jag är...
 
men lyssna ni också!! ↑

Vattenkrig

Nu har jag jobbat klart på sommarskolan! känns skönt! Har haft mycket kul. Speciellt idag på vattenkriget. Kan säga att om det var en tävling så förlorade jag och Ida väldigt stort. Men kan skylla på att alla barnen ville kasta vatten på oss, så det var 27 st mot oss.
Bilden är på Ida, Edit och mig, efter vattenkriget. 
 
xo. 

I will give you all my heart, So we can start it all over again

 
Kan seriöst inte fatta att jag såg dom live för en månad och 10 dagar sen. Jag vill tillbaka sjukt mycket! Det var lätt den bästa dagen i mitt liv!
Dom är så ortoligt bra och fina! All min kärlek till dom!! 
 
xx. Emelie

Where's your will to be weird

Jag hittade en bild från när jag hade orange-färgat hår i några dagar. Det var i augusti förra året tror jag.
Bilden är nog aningens redigerad, men det var typ sådär det såg ut.
Om det var nån som undrade, haha. 
 
xx. Emelie
 

Before I die

 

I don't want to be perfect, but I do want to be a role model.

Känner på mig att nästa vecka kommer att bli en hektisk period. Jag ska vara ledare på en friidrotts sommar skola ich. Vilket betyder ingen sovmorgon, och söta ungar, som går mig på nerverna ibland. Men det blir nog väldigt kul också. Hoppas på varmt väder och kanske nått vatten-krig.. fast inte som förra året, då det helt plötsligt blev alla mot mig.. haha. :)
förra året
 
xx. Emelie
 

Jump, and you will find out how to unfold your wings as you fall.

 
väldigt fina bilder måste jag säga... 
fotograf: Isabelle
 
xx. Emelie
 

Am I asleep am I awake or somewhere in between

 

 
Kära vänner, innan ni klickar bort detta, så borde ni lyssna! Det här är alltså 3 (ganska gammla) sånger av One Direction, som inte finns på ex. spotify. Dom är bra, jag lovar :)
 
xx.

A friend is someone who gives you total freedom to be yourself.

Nu har även jag officiellt sommarlov. Känns bra! 
Efter att vi slutat idag, så gick jag, Pella, Amanda, Isabelle, Frida och Johan till stan och satt där på nå bänkar och pratade lite + att jag fotade lite, medans vi väntade på att vi skulle bli hungriga, haha, för att då gå och äta.
Isabelle
Pella
Pella, Amanda och Johan
Frida
Amanda, med konstig grimas.
jag och Pella, på waynes
 
xx. Emelie

Music is always changing and the changes are unpredictable

 
Musik jag lyssnar mycket på nu! ↑
listan finns även i sidomenyn. ↓
xx. Emelie
 
 

Friendship... is not something you learn in school. But if you haven't learned the meaning of friendship, you really haven't learned anything.

Första året på gymnasiet har gått otroligt fort. Min hjärna är lite dubbelmoraliskt (finns det ett ord som heter så?). För ena stunden, känns det som att det var förra veckan, som jag träffade min klass för första gången. Jag minns fortfarande hur nervös jag var, när jag gick in i klassrummet och inte kände en enda människa. 
Men det känns också som att jag känt min klasskompisar i längre än ett skol år. Det känns konstigt att tänka, att förra sommaren visste jag inte äns att dessa perssoner existeade, personerna som jag spenderar i princip varje dag med. 
Jag är nå sjukt glad att jag hamnade i den klassen jag gjorde, efter en massa strul med omval osv. förra sommaren. 
Så jag ser fram emot 2 år till med bästa klassen. Fast först behöver jag sommarlov. 
xx. Emelie