Happy birthday to me!

Nu har jag blivit en mogen kvinna, som min bror sa till mig tidigare idag. Jag fyller nämlingen 17 år idag. Firar bara med familjen. Hade gärna gjort nått med vännerna också, men känner att jag inte har ork till det, jag är lite förskyld. Man kan altid fira en annan dag. 
Känns faktist otroligt skönt att bara kunna vara hemma detta år på min dag. När jag fyllde 15 var jag på begravning, vilket var mindre kul, och när jag fyllde 16 så åkte jag buss i typ 8 timmar, vilket var rätt kul, men hade kanske heller gjort nått annat. Men i år är jag iaf hemma. 
Nu har skolan dragit igång ordentligt också, jag kan säga att jag har en hel del koncentrations svårigheter -höhö- vilket ofta leder till att jag pratar lite för mycket på lektionstid. Det är inget jag recomendarar, får massa att göra hemma. Men jag har i alla fall kul om dagarna.
Om det är någon som fortfarande läser, så vill jag bara säga, glöm inte säkerhetsbältet när du åker bil!!
 
 

I wanna learn how to fly

Första dagen i skolan efter sommarlovet har nu varit. Många tycker säkert det är jobbigt med skolstart, men det tycker inte jag. Just nu känner jag mig väldigt glad, på gott humör och jag är redo för ännu ett skolår. Visst, sommerlovet har känts kort, men jag har ändå fått den tiden jag behöver för att ladda upp mig, och det ska nu bli otroligt skönt att få in lite rutiner igen. Kände att jag lät väldigt munter nu, men det är bara tillfälligt. Om någon frågar mig om nån vecka så kommer jag antagligen svara helt tvärt om. 
xx.

Babbel

Hej vänner, och ovänner.
Det finns ingen tanke bakom detta inlägg, men tänkte att jag kunde skriva lite. Förra helgen (lördag till måndag) var jag i Idas stuga, med Ida, Bella och Fredrika. Vi badade, promenerade, spelade sällskaps spel och kubb, pratade, kollade på stjärnor och hade det bara mysigt.
Igår så var jag i Stockholm med Ida och Bella. Det blev heldag med shopping + grönan, super roligt var det, dock fick jag jätte ont i fötterna, men det hör till.

Idag har jag försökt vila upp mig inför denna helg. Imorgon bitti vid 07.00 bär det av mot Åland för träningsläger hela helgen. Tror vi kommer ha sjukt kul. Men kommer antagligen ha en rejäl träningsvärk dagarna efter. Hoppas bara den försvinner lagom tills skolan börjar på onsdag. Nu ska jag göra allt jag kan för att kunna somna i tid så jag orkar upp imorgon, klockan står på 05.30..

Detta inlägg skriver jag från mobilen, så vet inte hur det kommer se ut.

update: förestsen så vet jag om att det numera är felstavat i min header. skulle prova att ändra på en sak, sen blev det lite fel. men en ny design är på väg, så det får vara så nu.


I wish summer could last forever

Jag börjar inse att sommarlovet snart är slut. Tiden har gått så sjukt snabbt, och det känns inte som att jag har hunnit göra allt som jag skulle vilja, men jag får skylla mig själv. Då jag bara suttit inne många dagar. Men egentlitgen så har jag inte så mycket emot att sitta inne några dagar under sommar lovet. Jag kan tycka att det är skönt att vara ensam och bara ta det lugnt. Men det får inte bli för ofta, då slutar det med att jag får ångest, hah. Har vart ute mycket också, träffat kompisar, solat och badad med mera. Men nu är det inte långt kvart, och jag ska nu göra mitt bästa för att ta vara på den sista tiden innan skolan drar igång igen.  
kan ju bjuda på väldigt kloka och relaterande ord från ior. 
 

the A-team

 
förlåt för att jag tjatar, men den här är bara för bra!! LYSSNA!!

5 seconds of summer ♥

 
kärlek till dessa gossar!!! ♥