Happy new year


Gott nytt år på er alla! 

Dream it, wish it, do it





2013 blir till 2014

bloggen har återgått till rosa! fint ska det vara!
Fårstår inte att det är nyår imorgon. Det har gått ett helt år sen jag var i en stuga, mitt i skogen med en del möss, och väntade in 2013 med mina då ganska nyhittade vänner (klasskåååmpisar).
I år ska jag fira nyår på ungefär samma sätt som förra året med samma personer, förutom att vi inte ska vara i en stuga i skogen, utan hemma hos Maja istället (känns aningen tryggare).  
2013 har gått fort, för fort. Jag har haft ett jätte bra år, och även om det har gått fort så tycker jag ändå att jag har tagit vara på tiden, och gjort det bästa utav året.
Jag hoppas att 2014 kommer bli minst lika bra som 2013, jag brukar inte vara den som har en massa nyårslöften och jag har inte heller några speciella inför nästa år, förutom att kanske ta vara på tiden ännu mer så jag hinner leva innan jag blir gammal. 
En sak jag absolut inte kan förstå är att 2014 är året då jag fyller hela 18 år. 18 år känns så vuxet, och jag vill inte bli vuxen, jag vill inte vara ansvarsfull eller ta viktiga beslut. Men jag ser ändå fram emot att få ta körkort, få gå på krogen och inte vara så beroende av mina föräldrar, så det är lite dubbelmoral på det hela. 

vad jag gjort den senaste tiden.. ehm.

Tycker att jag hunnit med mycket nu sen jag kom hem från Gran Carnaria. Kom hem på onsdags kvällen, på torsdagen firade jag jul hos mormor & morfar och på kvällen/natten var jag barnvakt. Kom hem vid 3 på natten, på fredagen gick jag upp klockan 8(försov mig haha) och blev upphämtad halv 9 för att åka till falun på träningsläger. Kom hem runt 1 tiden på igår, var hemma och vilade resten av dagen. Idag hämtade pappa upp mig klockan 11 och vi åkte till sala för att fira lite jul där, nu är jag hemma igen och imorgon bitti har jag körlektion. Sen ska jag vila. :)
 
Jag äääälllskar choklad med smak av kaffe! Hur gott som helst, blir inte mycket godare än så!
orelevant bild, men jag saknar utomhussäsongen hahah. 
 

God Jul

Gud Jul! Lite i efterskott, men bättre sent än aldrig som man brukar säga.
Hoppas att alla har haft en bra och mysig Jul. På julafton så låg jag och solade vid en strand, och hade nästan inga julkänslor alls, men det var ändå mysigt.
 
 
 

I'm just a sucker for anything that you do

 
Troye är absolut en av min favorit youtubers, och det är ju bara ett + att han gör små söta covers ♥ kärlek till troye!
 
 

skrattar för mig själv

jag tyckte detta var jätte kul!! speciellt den första, så underbar tant!
 
Imorse när jag vaknade så hade jag fått ett sms från mamma, där hon frågade om marcus hade väkt mig inatt, det hade han inte så jag svarade nej. Jag tänkte inte så mycket på det och gick ner för att äta frukost, det första jag såg när jag kom ner var att det var massa kläder och skor i hallen, så jag stog och funderade en stund tills jag hörde någon andas bakom mig, så jag vänder mig om och ser Marcus kompis ligga och sova i soffan. typ dog av skräck hahah! Sen hittade man ju lite fler däckade personer i huset hahaah, underbart!
 
 

SNÖ

Sitter nu i min säng och kollar ut genom föstret på alla stora och fina snöflingor som faller. Äntligen är snön här, hellre kallt med snö, än kallt utan snö! Det var verkligen på tiden nu tycker jag.
Är sjuk idag, så har bara vart hemma hela dagen. Har bland annat tittat på paradise hotel avsnitt som jag missat, och det senaste avsnittet var så sorgligt, grinade konstant hahaha. 
Nu ska jag kolla på julkalendern.
 

Tyler är ju bara för underbar, haha