mindre än 3 veckor kvar till Italien!!

Jag är lite överexalterad över den kommande Italien resan. Speciellt efter igår när vi (äntligen) fick kontakt med den man ska bo hos, eller rättare sagt, dom fick kontakt med oss. Det är inte förens nu jag fattat att vi faktiskt ska åka, det har jag ju sett fram emot ända sen i ettan! Jag tror och hoppas att vi kommer ha så sjukt kul. 
Ända sen jag kom hem från skolan idag har jag babblad på med mamma om allt som har med Italien resan att göra, så nu tror jag att mor min får spunk på mig vilken sekund som helst, haha.
Bild tagen från google ↑
Håller vekligen tummarna för bra väder, så jag kan ta hundratals fina bilder! Känner hur sjukt foto sugen jag blir av bara tanken! 
 

you don't know what you got until it's gone

känner lite som rubriken, inte för att något har försvunnit.. men jag tror kanske att jag håller på att tappa något värdefullt.
Det kanske betyder att jag inte vet vad det är jag har ännu, men jag vet att jag inte vill förlora det.


 
Igår gick jag, Bella och Ida ut och åt middag på Chuchstreet. Väldigt spontant och väldigt gott! Efter det hade vi sällskapsspel mys hemma hos mig. ♥
 
 

some people are worth melting for

När jag har för mycket att göra så slutar det alltid med att jag gör helt andra saker än vad jag egentligen skulle. Jag har jätte mycket att göra i skolan nu, och skulle plugga hela dagen. Men då kändes det plötsigt väldigt lockande att rensa min gaderob istället, vilket var väldigt nödvändigt, och jag har en hel säck nu med kläder jag inte vill ha längre. Dock kanske jag borde ha prioditerat biologi boken istället. 
 
Men på tal om nått helt annat så blev jag otroligt glad för någrar dagar sen, då jag fick reda på att 5 Seconds Of Summer ska komma till Sverige och ha en akustisk konsert, som också kommer vara gratis. Att den är gratis kommer antagligen leda till total kaos, men det passar min plånbok. ;) Ett par dagar innan dom anonserade ut (heter det anonsera ut? haha) deras 5-dagars turne, hade jag och Ida pratat om att vi ville att dom skulle komma till Svergie, så det är vekligen total lycka! 
 
 
 
 
 

James Arthur


Dalälven

halvsuddiga bilder på dalälven, kom på lite försent på eftermiddan att jag skulle fota så det var lite för mörkt ute, men det stoppade inte mig hahah!