Musik gör mig lycklig ♥

Jag ska gå på 2 stycken One Direction konserter i Juni. Jag är så glad så kan inte äns beskriva det. Det är typ 9 månder kvar, men nu har jag verkligen något att se fram emot. Fast först får jag se fram emot skivan som kommer 25 november.
Nu håller jag på att göra en ny spotify lista. Det är så härligt att lyssna runt på låtar jag inte hört förr, och hitta nya favoriter, som man sen blandar med massa gamla godingar. Sen så kör man det på shuffle så blir det en perfect blandning. 
♥♥

a simple hello

hejhejhej!
 
Idag har jag sagt en massa "hej" till främligar på stan. Det var nämligen så att jag och Isabelle fick i uppgift på psykologin att göra något som går emot normerna. Vi som är lite töntiga tog den enkla vägen och bestämde oss för att bara säga hej lite glatt med ett leende på läpparna till främligar på stan. Vi fick inga större reaktioner, förutom att några skrattade åt mig. Men det var väldigt kul ändå, alla såg så chokade ut.
gammal bild. som ni ser så går jag och hoppbilder inte alls ihop. det här är mot förmodan en av det bättre hoppbilderna på mig.
xx
 

Present, ananas och Niall

Hej!
I måndags så var jag och fikade med mina 3 favorit tjejer! Dom överraskade mig då med en present eftersom att jag fyllt år. Fick one direction's nya parfym, så jag blev jätte glad! Tack tjejor! 

Ska också berätta om vad som hände Igår när jag öppnade mitt skåp i skolan. Jag kom då alltså helt ovetandes till mitt skåp, låste upp hänglåset och öppnade skåpet. Vad tror ni då att jag ser i mitt skåp, jo en ananas.. Då hade alltså Johan, som snott en av mina reservnycklar, gått till affären och köpt en hel annans bara för att ställa den i mitt skåp. Ananasen står för tillfället kvar i mitt skåp, och har blivit döpt till Arthur. Han ska vara med på filminspelning på måndag! 

Och när jag ändå håller på att skriva, så kan jag ju nämna att Niall (en i one direction, för er som inte vet) fyller år idag, så grattis till han!! 





Jag gästbloggar då nu tänkte jag...

Tja bloooooggen!

Nu är det så att jag, Johan kommer gästblogga till och från (typ när Emelie vill) om lite allt möjligt. En speciell hälsning till Freddan, kakor är på väg!

Hej då!



väldigt viktig information

MAN KAN BLI BEROENDE AV KAKOR!! ÄT EJ FÖR MÅNGA.
jag avårder er starkt att äta kakor. Det är ytterst beroendeframkallande. Nu förtiden vet man aldrig heller vad kakorna innehåller!!!!!!!! om du sitter hemma en onsdags kväll och filosoferar eller tänker på vilken banansort apor gillar, och helt plötsligt känner ett behov att proppa 40 kakor i munnen så motså.. om behovet blir så stort att det sprutar ost ur öronen på dig så kan jag rakomendera att du bakar dina egna kakor, men om detta blir ett vanligt beteende för dig så råder jag dig att besöka en läkare. istället för kakor kan du äta rå blodpudding, det är både nyttigt och delikat, du kan även prova att ha lite ost på din blodpudding. 
ha en bra dag.
 

life goes by way too fast

Hejsan!
Mitt 18ode år har officiellt börjat. yippiie! Det firar jag med att plugga. Mycket roligt, känn sarkasmen. 
Nu är jag inne i en "17-års kris". För nu inser jag hur lite tid jag har kvar som barn. När jag var 5 så tänkte jag att livet är ju hur långt som helst, och varje dag var som ett äventyr. Nu inser jag att varje dag är över innan det ens har börjat, och man måste antränga sig för att göra något av dagarna. Det är det som jag är så otroligt dåligt på. Jag vill vara en sån person som kan göra något av varje dag, och göra den speciell. Men nej, här sitter jag och bloggar istället. Jag kommer antagligen aldrig bli en sån person heller, men jag ska bättra mig. xxx