julbakning

Bakat lussekatter med mamma, och kanske ätit lite för mycket deg. 
 

midnight memories

Om någon har missat midnight memories, så är det dags att lyssna nu!
 
 
 
 
 
 
 
 

kan skalman flyga?

Hej där!
Insåg tidigare idag att det jag skrev igår kanske lät lite deprimerande haahahha.. 
 
håller på att kladda lite lagellack, känner mig jätte naken utan någonting på naglarna.
 
 
Har blivit lite för mycket "vardagsinlägg" nu tycker jag, men jag vet icke vad jag ska skriva om. Ska väl kanske fotografera lite nån dag så jag har lite nyare bilder att publicera. Fast problemet är att jag kan inte gå ut och fota och tänka, nu ska jag ta lite bilder till bloggen, då blir bilderna sällan bra.
 
Jag har alltså träningvärk i nacken, efter att ha gjort kullerbyttor.. sämst. näj, men känner mig klen. Nu ska jag nagellack måla andra handen.
Så hejdåååhh
 
 

Kvälls babbel..

allting som alla gör påverkar mig. Och så är det väl kanske också, i alla fall måste det vara så med personerna i min närhet. Även om min vänner gör söker som inte alls har med mig att göra så kanske det ändå påverkar mig på nått sätt.  För varje val som någon gör, så förändras min framtid. Det är läskigt, mitt val av frukost i morgon kan förändra min dag imorgon. Ordbajs. Ordbajs. 
Framtiden är en läskig plats, en plats som ingen kan förutspå. En plats som skrämmer mig för mycket. Framtiden efter att jag är död är en tid jag däremot vill leva i. Jag vill veta vad som händer sen. Den framtiden är också läskig, men jag är inte rädd för den, jag kommer aldrig uppleva den, även om jag vill. Det är konstigt att livet kommer gå vidare utan mig. Att när jag inte finns mer kommer det finnas andra människor istället, jag kommer sakta glömmas bort, och tillslut kommer det vara som att jag aldrig funnits. Det är väl en anledning till att folk vill förändra världen , för att man ska bli ihågkommen, och inte bara glömmas bort, som alla andra. 

Kom nu att tänka på en sak. En sak som min psykologi lärare sa. Hon sa nått om att betygen inte betyder nått. Och hon har så jävla rätt. Varför försöker man äns fp bra betyg? Visst för att komma in på högskolan osv. Men sen så betyder det inte ett skit längre. Det är bara en ful bokstav på ett papper man aldrig mer kommer att kolla på efter att mun kommit in på högskolan. Jag hat alltså kämpat typ hela mitt liv i skolan, för att då lite bokstäver skrivna på ett papper. Trevligt. 
Detta kanske blev en aning osammanhängande, har inte läst igenom det, och kommer knappt ihåg vad jag skrivit, men detta var en del av mina kvällsfundwringqf 
See ya :) 

söndag.

hejhejhej!
Imorse när jag vaknade trodde jag att jag var ensam hemma. Så när jag öppnar dörren till mitt rum och mamma precis samntidigt öppnar sin dörr så blev jag minst sagt chockad. Det blev min mor också då hon också hade trott att hon var ensam hemma. Så ja, det var väldigt random och kul.
Idag så har jag vart hos mormor och morfar väldigt länge. Jag åkte dit för att intvjuva morfar till ett reportage jag ska skriva på svenskan. Det är så mysigt att lyssna på morfars historier från förr. Morfar hade hur många jobb som helst när han var ung, han var så dirven. Önskar lite att jag var som han haha. Han var också med i ett band och sjöng och spelade basfiol, så coolt! hehe (:
x.
 
 

torsdagar, dagen då jag försover mig

Hej.
 
Jag har försovit mig 2 torsdagar i rad. 
Förra torsdagen så somna jag om efter att min väckarklocka ringt.. och igårkväll glömde jag att sätta mobilen på laddning, så den dog undernatten, så min väkarklocka som jag har på mobilen ringde inte. Så när jag vaknade imorse, så tänkte jag "gud vad skönt att vakna innan väkarklockar ringt" så kollar jag på klockan, och inser att klockan är 9.30..... PANIK xD
Hade missat hela första lekrionen, och efter den hade vi låång håltimme, så jag fick en lugn morgon iaf. (:
 
Jag tycker det är jätte dryt med folk som skriver smajlisar i sina inlägg, och så sitter jag här och skriver smajlisar själv... och ni som tycker att jag stavar dåligt, jag vet att det inte stavas smajlisar, det är bara väldigt härligt att skriva så (:
 
Nu borde jag plugga.. hoppade över träningen för att plugga, och här sitter jag och skriver ett blogginlägg... inte okej, jag borde skämmas. 
 
ha en bra torsdags kväll xD
xxxxx..

kladdkaka är gott

Halli hallå :)
Håller på att baka mig en kladdis. Det är jag värd efter dagens prov..
 

this is the end.

Hej!
Idag så är jag och biologiboken ovänner. okej, det har inte varit bara idag. Det började för någon vecka sen, när jag bestämde mig för att börja umgås med biologiboken lite mer än vanligt inför ett kommande prov. Som är imorgon. När jag öppnade boken och började läsa i den så ville den bara förvirra och tråka ut mig, vi har varit ovänner sen dess, men vi har ändå varit tvungna att umgås... dumma biologibok.
 
Kändes så härligt att åka buss hem idag, för det var inte mörk ute, som det annars alltid är när jag åker hem. Men idag fick vi suta tidigare då vår matte lärare var sjuk. Nu känns det dock inte så härligt längre, då jag måste umgås med min tidigare nämnda ovän.
 
Ha ett bra liv.......
 

Hej!

Hej hopp! 

I just can't stop thinking of you ♥

Heeey (:
Sitter nu och skirver lite sammanfattning av min biologibok, har så mycket plugg nu att jag har svårt att ta tag i det. 
Idag har jag tränat småbarn, gick mycket bra,bara glada miner. Glada barn = Glad Emelie. 
Sen har jag bara studerat. yeey.
Imorgon far jag till örebro för att fira gammelmormor som har fyllt 90 år. Det blir föroppningsvis skoj.
 
vet inte om jag lagt ut den här förr. Men man kan alltid lyssna igen! mycket bra låt! :D
xx

jag mår bra

helluu mina vänner.
 
Välkomna till detta inlägg på denna blogg.
Jag vet inte varför min skola har fått för sig att servera vegitarisk mat... Jag är inte vegitarian. Acceptera mig för den jag är. 
Men det lugnt, för ikväll blir det resturang mat. gottgott
 
Imorse skrev jag matte prov. Vilket för en gångs skull gick rätt bra, tror och hoppas jag!
Nu har jag psykologi, biologi och kemi prov framför mig i nästa vecka. Kommer bli en kul vecka.. känn min sarkasm. 
 
Men vart ville jag komma med detta inlägg? Jag har ingen aning. 
tack för att du läste (:
 
 
 
 
 
 
 

helluuu

hej tysta kära läsare!
Nu på senare tid har min blogg blivit så populär, kommer snart vara uppe på svenskatoppen..... eller inte. Men trevligt att fler har börjat hitta hit. (nu låter det som att jag pratar om massa personer, men så är inte fallet, det rör sig om typ 5. populär tjej)
Just nu försöker jag plugga Matte.. Eller nej, där ljög jag, för just nu skriver jag detta heeeh. Men matteboken är uppen, och jag har gjort 7 tal, sen jag kom hem.. fyi. 
 
 
 
 
 
 

hej tupp

Hellluuuuuuuuu...
just nu: min bror la sig ner och doppa näsan i golvet, sen ställde han sig upp som att inget har hänt och går ut i köket.
min reaktion: whut?
 
Har idag haft 2 stycken lektioner i skolan. Idortt, och kemi. Med 3 timmar och 20 minuters håltimme emellan. 
Nu har jag kommit hem, och ska börja plugga matte så fort min broder lämmnat huset, för just nu så stör han mig.
 
xx.

körlektion

Idag har jag tagit min första körlektion. Gick bättre än jag väntat mig. Hade en lärare som jag hört flera stycken klagat på, så hade inte så höga förhoppningar på henne. Hon var lite dryg, och hon pratatde lite med mig som om jag vore korkad. Men tyckte inte det var så illa som alla andra verkar tycka. Så har bästemt mig för att ta en till körkeltion med henne i slutet på december, och tänker bästema sen om jag ska ha kvar henne som lärare eller inte. Tyckte att det var lite roligt när hon började förklara för mig hur en bilnyckel fungerar, som att jag aldrig har sett en sån förr. haha. 
 
Så nu när jag officiellt har börjat ta körlektioner så ser jag fram emot att ta KÖRKORT. hehe *brumbrum*
 
 
Måste också ta och tacka Johan för det fina inlägget han skrev igår. Det var en väääldigt smikrande bild på mig där... eller inte.
x.

Lite tankar!

Gästbloggar lite igen dårå, även denna gång lite kortfattat. Men att skriva något längre anser jag inte relevant idag då jag (som lätt konfunderad) inte tycker att det ankommer mig att använda mig av totalt irrelevanta ord för att fylla ut och göra min text mer estetiskt vacker. En ska veta hut och inte ifrågasätta det mest grundläggande i vårat gemensamma samhället där solidaritet och demokrati borde gå hand i hand tillsammans med hela befolkningen. Att få vara delaktig och mindre och minskade klasser leder till ökad kunskap! Tack för mig för nu!

Johan Hillblom
Ordförande (& enda medlem) i Emelies fanclub