XL-Galan

bildbomb från XL-galan! Bilderna är tagna med min kamera, men inte av mig!
 
 

Sportlov

Heeejj!
Sitter och sörjer att sportlovet snart är slut.. Jag har vart hemma hela sportlovet och bara tagit det lugnt, börjat om från början på ♥ One Tree Hill ♥ (favvoserien). Har också pluggat en del, mycket fysik men andra ämnen också.
Imorse var jag på Riskettan, var inte så tråkigt som jag hade väntat mig men kanske inte jätte kul heller, skönt att vara klar med den! 
Var ute och fotade lite i tisdags i skogen på min baksida eftersom jag hade massa vårkänlor, jag ville väl fånga "våren" på bild! dock så blir ju mina bilder sällan bra när jag är i skogen, haha. (ja, jag skyller ifrån mig på skogen)
Och ja, bilderna är redigerade! speciellt den i mitten... 
 
kramisar! ♥

Spotify musik


If you don't swim, you'll drown

musik videon. 
 

"Let It Go" from Frozen according to Google Translate

 
asså man måste ju bara älska google translate!

You look so perfect standing there

 
5 seconds of summer är kanske inte det typ av band jag i vanliga fall skulle välja att lyssna på, men jag gillar verkligen deras musik, även om några av låtarna är lite väl "rockiga". Fösta gången jag hörde en låt av dom var på friends arean, när de spelades musik innan One Direction konserten jag var på i maj förra året. Låten som då spelades heter "heartbreak girl" vilken är ap bra! Här är deras nyaste(?) låt, också ap bra!

jag lever fortfarande.

Jag är tillbaka!
2 veckor av plugg, plugg, plugg och lite mera plugg. Men ingen panik, jag lever.
Jag är otroligt lättad över att jag nu har lagt nationella prov i både fysik och matte bakom mig, för det här gången.
 
Igår var jag i stockholm på XL-galan, jag tog nästan inga bilder, men Victor tog en del med min kamerna. Har dock inte kollat igeom dom, så kanske lägger upp lite i ett annat inlägg i så fall. I det här inlägget delar jag med mig av en gammal favorit från youtube!