the story of my life

 

max har en sax och äter lax på max

hej alla överlevare.
 
Nu känner jag mig fri, fri från allt plugg. Nu har jag äntligen tid att ta några få dagars paus, från min konstanta pluggande som pågått mer eller mindre de senaste 2-3 veckorna.
Imorgon blir det äntligen höstlov, och även om jag lär plugga lite under lovet, så känn det ändå otroligt skönt att få hinna vila lita också. Dock mindre härligt att börja lovet med högskoleprovet på lördag.
Slut om plugget.
 
Det är både mysigt och tråkigt att det nu mera blir ljust så sent på morgonen och mörks så tidigt på kvällen. Mysigt för att man kan sitta hemma i mörkret med tända ljus, och bara ha otroligt hög mysfaktor, men tråkigt för att det känns som att dagarna går så otroligt fort, och jag hinner inte göra annat än att va i skolan under dagens ljusa timmar.

xx.
 
 

Mina Favoritserier

Jag har väldigt lätt för att bli beroende av serier. Jag kan sita i dagar och kolla nonstop. Därför tänkta jag tippsa om mina favoriter. 
 
På 3dje plats:
make it or break it; Handlar om några tjejer som håller på med gymnastik på elit nivå. Drama. Ganska länge sen jag kollade på den, så kommer inte ihåg jätte mycket. Men det är en typisk tjejserie. Kanske inte värkar så jätte bra, jag var skeptisk när jag började kolla på den här, men när jag väl kollat på första avsnittet så var jag fast.
 
på andra plats:
Gossip Girl; Drama på upper east side i new york. Serien som de flesta har hört talls om. Lite seg i säsong 4 - 5 har jag för mig, men det är ett måste för alla som gillar typiska tjej/ungdomms-serier, med en massa drama. 
 
och på första plats:
One Tree Hill; Min favoritserie. Handlar om Luke och Nate, med flera. Luke och Nate delar pappa, men dom är långt ifrån vänner eller bröder. Det är även här en massa drama (ja, jag kollar bara på drama serier). Den här serien måste verligen alla kolla på! Ni missar nått annars! Lätt bästa serien jag sett! 
 
 
 

*blubb

Är på sånt shopping humör. Men sen var det ju det där med att man behöver ha pengar för att kunna shoppa, och för att kunna få pengar så behöver man ett jobb. Vilket jag inte har. Det skulle vara sjukt skönt att ha ett jobb så det blir lite klirr i kassan. Vad för jobb jag vill ha, har jag ingen aning om. Något jobb där man kan va på helger och som är kul skulle ju vara det optimala. Men för att kunna få ett jobb så måste man ju söka jobb, och ja, det är det jobbiga. Men ja, alla där ute med jobb.... ha ett bra liv.
blubb..
 

vintern

Jag tycker att folk klagar för mycket på kylan och vintern som är påväg. Men det är ju så mycket possitivt som kommer med, och jag tycker att det kompenserar upp för kylan. På vintern kan man åka skidor, och det finns ju nästan inget som är häligare än att sätta på sig skidorna en solig vinterdag och ge sig ut i backen. Sen när man håller på att frysa fingrarna av sig, då går man in i en mysig värmestuga och dricker varm choklad med grädde. En till sak som gör vintern till bra tid är ju såklart julen. Jag älskar jul! Det är den bästa högtiden på året. Att baka pepparkakor och lussebullar med stämmningsfull julmusik i bakgrunden, med lite tända ljus här och där. Sen när man bakat färdigt kan man sitta och kolla på gammla avsnitt av sunes jul och dricka julmust, hehe. 
Jag gillar i och försig inte att det blir mörkt så tidigt på eftermiddan/kvällen. Men det kan också vara mysigt vissa dagar. 
Vintern har sina fördelar och nackdelar. vet inte riktigt vart jag ville komma med det här, förutom att jag tycker om vintern.. typ. 
hejsvejs. 

kvällsfunderingar, över cykelhjälmar.

Imorgon bitti ska jag hålla ett tal, i talet ska jag argumentera för att man ska använda cykelhjälm. Jag använder inte cykelhjälm själv, och kommer troligen inte börja med det heller. Vilket kanske är ett dåligt tecken, då det tyder på att mina argument inte äns övertygar mig själv, haha. Men jag har faktiskt börjat tänka på det mer nu, sen jag började med mitt tal, och då undrar jag, varför känns det så självklart att sätta på sig bältet i bilen, men inte alls lika självklart att sätt på sig hjälmen när jag ska cykla. Det är ju egentligen typ samma sak, det är en liten livsförsäkring. Det kanske inte skyddar mot allt, men en hjälm, och ett bilbälte, kan dämpa en skada, som kanske skulle vart mycket värre, om inte hjälmen eller bältet hade vart där. Ja, jag ska fundera vidare. God kväll... :)
 
 

musik musik musik

 
 

redigerat

Jag kan sitta i timmar och bara redigera massa bilder på olika sätt. Jag har inga som helst kunskaper om hur man redigerar, men jag tycker det är kul att prova sig fram, men olika funtioner. Mina bilder blir ofta väldigt överdrivna, när jag väl börjar redigera en bild så har jag ingen känsel för när jag borde sluta.
 
delar med mig av låten som spelas ur min dator nu också. :)
 
 

11 little things

• Jag har jätte svårt att känna igen lukter.
• Hälften av alla de inläggen jag skriver publiserar jag aldrig.
• Jag knäcker min axel för många gånger per dag.
• Jag tycker att det är mysigt att gråta.
• Har jätte mycket ångest över framtiden.
• Rymden skrämmer skiten ur mig.
• Jag är sämst på att hålla igång konversationer.
• Jag "råkar" ofta vara taskig mot mina kompisar, och har världens ångest efter.
• När jag var liten var jag as blyg. Inte så mycket nu längre.
• I vissa stunder kan jag tycka att det är lättare att prata med främlingar än med mina vänner.
• Jag gillar alla årstider. 
 
 
x